activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Eric Bouer <ericbo...@gmail.com>
Subject Re: Discovery and NMS
Date Mon, 01 Jun 2009 16:33:47 GMT

Can anyone confirm it's working ?
Or any other information on discovery in NMS ?


semog wrote:
> 
>  I have not used the discovery code additions.  Are there any unit test
> samples that use it that might give you an idea on the format?  If there
> aren't, we should probably add some.  You may want to look around for a
> Java
> sample.  No guarantees, but it might give an indication on what the format
> might be.
> 
> On Tue, Mar 31, 2009 at 1:59 PM, JohnWest <John.West@starz.com> wrote:
> 
>>
>> I tried using Discovery to find my ActiveMQ broker from an NMS client.
>> The
>> broker config includes:
>>
>>        <transportConnectors>
>>            <transportConnector name="openwire"
>> uri="tcp://localhost:61616"
>> discoveryUri="multicast://default"/>
>>            <transportConnector name="ssl" uri="ssl://localhost:61617"/>
>>            <transportConnector name="stomp"
>> uri="stomp://localhost:61613"/>
>>            <transportConnector name="xmpp" uri="xmpp://localhost:61222"/>
>>        </transportConnectors>
>>
>> In the pub/sub sample publisher, I setup the following:
>>
>>        const string BROKER =
>> "discovery:(multicast://default)?initialReconnectDelay=100";
>>
>> This got me an error parsing IP address error out of the Discovery Agent.
>> What am I doing wrong?
>> --
>> View this message in context:
>> http://www.nabble.com/Discovery-and-NMS-tp22812691p22812691.html
>> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>>
>>
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Discovery-and-NMS-tp22812691p23817901.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message