activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Timothy Bish <tabish...@gmail.com>
Subject Re: Encoding proble when sending from c# producer
Date Mon, 08 Jun 2009 12:28:27 GMT
On Mon, 2009-06-08 at 05:11 -0700, david256 wrote:
> I have tested it again without spring.
> The locale on the producer vista machine is en_us.
> The problem persists
> 

Your best bet then is to open a Jira issue and attach a sample app that
demonstrates the problem.  

What version of the NMS code are you using?

Regards
Tim.



> 
> Timothy Bish wrote:
> > I 
> > On Mon, 2009-06-08 at 03:40 -0700, david256 wrote:
> >> Thanks for the reply
> >> I am using Spring.Messaging.Nms.Listener 
> > 
> > Have you tried it with a straight C# consumer to remove the Sprint.Net
> > code from the equation?
> > 
> > Regards
> > Tim
> > 
> >> 
> >> Timothy Bish wrote:
> >> > 
> >> > On Sun, 2009-06-07 at 08:23 -0700, david256 wrote:
> >> >> Hi,
> >> >> 
> >> >> I am using activemq 5.2.0 which runs on an ubuntu machine with jdk6.
> >> >> 
> >> >> I have built a C# producer client which communicates via NMS with the
> >> >> broker. The C# producer runs on a vista machine.
> >> >> 
> >> >> I am using it to transfer text messages.
> >> >> All works well, but when the text contains a character from a group
of
> >> >> chars, and I view it in the admin web app they appear as '?' for
> >> example:
> >> >> 
> >> >> original text: "PATA’s Industry Council"
> >> >> 
> >> >> The text when it is consumed: "PATA?s Industry Council"
> >> >> 
> >> >> I debugged it, and  examined the text before it is sent to the broker
> >> in
> >> >> the
> >> >> visual studio watches, and it looked perfect. When I examined the
> >> message
> >> >> in
> >> >> the consumer it replaced the ' ’ ' with ' ? '
> >> >> 
> >> >> Does anyone has any hint as to why I get this encoding problem?
> >> > 
> >> > Its possible there's a bug in our string marshaling code.  What client
> >> > are you consuming the Message with, Java? C#? etc?  
> >> > 
> >> > You should open a Jira issue for this and attach any small complete
> >> test
> >> > code you have to reproduce the problem.
> >> > 
> >> > Regards
> >> > Tim.

-- 
Tim Bish
http://fusesource.com
http://timbish.blogspot.com/




Mime
View raw message