activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From vlad2005 <vladone_2...@yahoo.com>
Subject Re: problem with activemq on freebsd 7
Date Mon, 09 Mar 2009 22:51:12 GMT

I setup full access for entire tomcat installation directory. After that,
application start fine, but i receive again same problem, after some
restart's. Then i give again full access to all, and after few trouble, work
again. Little strange, but that is situation.


Dave Stanley wrote:
> 
> It seems like the embedded broker doesn't have the correct permissions to
> create its message store (Usually it will be created in the working
> directory for the process).
> 
> Regards
> /Dave
> 
> On Mon, Mar 9, 2009 at 4:49 AM, vlad2005 <vladone_2004@yahoo.com> wrote:
> 
>>
>> I try to deploy an application, weborb, to an fresh install of apache
>> tomcat
>> 6.
>> When i start give this error:
>> ...............................
>> java.io.FileNotFoun dException: activemq-data/ localhost/ journal/data-
>> control (No such file or directory)
>> ...............................
>>
>> Same application on same version of apache tomcat, but in windows XP,
>> start
>> just fine.
>> Need some write permission set somewhere?
>> --
>> View this message in context:
>> http://www.nabble.com/problem-with-activemq-on-freebsd-7-tp22409157p22409157.html
>> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>>
>>
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/problem-with-activemq-on-freebsd-7-tp22409157p22424267.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message