activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dejan Bosanac <de...@nighttale.net>
Subject Re: Messages being consumed but not delivered to the application
Date Thu, 05 Feb 2009 09:34:54 GMT
Maybe you have another consumer that consumes that message?

Cheers
--
Dejan Bosanac

Open Source Integration - http://fusesource.com/
ActiveMQ in Action - http://www.manning.com/snyder/
Blog - http://www.nighttale.net


On Thu, Feb 5, 2009 at 7:28 AM, mcarter <mcarter@funnelback.com> wrote:

>
> Hi all,
> I have a strange problem where it seems I have a message consumer consuming
> a message from a queue when I call receive(), but returning null rather
> than
> the message.
>
> I have a simple system where a client sends a message to a queue on a
> different machine, another process reads that message and creates a
> response
> in a different queue. The client is then supposed to consume the return
> message.
>
> In my setup the call to receive() always times out and returns null.
> Originally I thought this might be some kind of network problem (despite
> the
> broker connection remaining active) but checking the network traffic flow
> with wireshark shows that the return message is in fact sent to my client
> (and the return message is removed from the broker), but the receive call
> still returns null.
>
> And I'm afraid I haven't the slightest idea why. Does anyone have any
> insight into what may be occurring here?
> --
> View this message in context:
> http://www.nabble.com/Messages-being-consumed-but-not-delivered-to-the-application-tp21845959p21845959.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message