activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dejan Bosanac <de...@nighttale.net>
Subject Re: Webconsole and Tomcat
Date Fri, 30 Jan 2009 13:12:08 GMT
Do you have <jetty> tag left in your WEB-INF/activemq.xml file?

Cheers
--
Dejan Bosanac

Open Source Integration - http://fusesource.com/
ActiveMQ in Action - http://www.manning.com/snyder/
Blog - http://www.nighttale.net


On Thu, Jan 29, 2009 at 3:25 PM, Richie84 <richiejames84@aim.com> wrote:

>
> Hi
>
> Thanks for that, I have had a look at the documentation and attempted to
> deploy the web console within tomcat. This seems to all go well, with the
> console appearing to deploy succesfull within the webapps folder, I have
> placed activemq-all.jar within the common/lib folder, and added amended the
> configuration as stated. However when i browse to the URL it shows the
> following HTTP info page.
>
> HTTP Status 404 - /activemq-web-console-5.2.0/
>
> type Status report
>
> message /activemq-web-console-5.2.0/
>
> description The requested resource (/activemq-web-console-5.2.0/) is not
> available.
>
> When browsing the Tomcat logs the following entries are being made,
>
> http://www.nabble.com/file/p21727814/Errors.txt Errors.txt
>
> After deploying the web console, do you need to configure any of the xml
> files in order to link to an instance of a broker that is running?
>
> Any pointers would be great,
>
> Thanks
>
> Richard
>
> --
> View this message in context:
> http://www.nabble.com/Webconsole-and-Tomcat-tp21706211p21727814.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message