activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dejan Bosanac <de...@nighttale.net>
Subject Re: ActiveMQ - XPATH Selectors - Unable to make it work
Date Fri, 23 Jan 2009 16:22:03 GMT
Hi,

this selector is fine (just tested it). I guess the problem is in the
virtual topics. Are you sure you are consuming for the right place? Do you
receive a message if you don't have selector?

Cheers
--
Dejan Bosanac

Open Source Integration - http://fusesource.com/
ActiveMQ in Action - http://www.manning.com/snyder/
Blog - http://www.nighttale.net


On Thu, Jan 22, 2009 at 7:36 PM, Jagath <jagathvijayan@yahoo.com> wrote:

>
> Hi,
>
> I am using ActiveMQ 5.2.  I am unable to make use of XPATH selectors.
>
> Sample XML message: <?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?><books><book
> lang='en'>ABC</book></books>
> Topic where message is posted: VirtualTopic.TestXpath
> Queue where message is listened to: Consumer.Sample.VirtualTopic.TestXpath
> XPATH selector specified: XPATH '//books//book[@lang=''en'']'
> Protocol: OpenWire
>
> I read a different  http://www.nabble.com/XPATH-selectors--td14018321.html
> post  on the same topic and added the following necessary JAR files to the
> classpath apart from activemq-all-5.2.0.jar:
> - xalan.jar
> - xercesImpl.jar
> - xml-apis.jar
>
> I have tried a lot of different combination for the XPATH selector but
> still
> the consumer is not getting any messages.
>
> Could someone please help if you have used XPATH selectors and made it to
> work?
>
> Thanks and Regards,
> Jagath
> --
> View this message in context:
> http://www.nabble.com/ActiveMQ---XPATH-Selectors---Unable-to-make-it-work-tp21610375p21610375.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message