activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dave Cramer <da...@postgresintl.com>
Subject Re: xmpp broken ?
Date Sat, 31 Jan 2009 00:07:26 GMT

I'm running on OSX I wonder if that is the problem. I know the listener is
working. If I connect via telnet I get a response upon connection. But for
some reason clients can't login.

Dave

semog wrote:
> 
> I have and am using Pidgeon to successfully connect to ActiveMQ XMPP
> protocol.  I use the Pidgeon IM client to get notified of our Hudson
> builds.  Hudson publishes via Jabber API to ActiveMQ, and then my Pidgeon
> client sees the message.  It wasn't too difficult.  I am currently using
> the
> 5.3 snapshot, but I started on the 5.2.0 version of ActiveMQ.
> 
> On Fri, Jan 30, 2009 at 10:17 AM, Dave Cramer
> <davec@postgresintl.com>wrote:
> 
>>
>> Bill,
>>
>> Yes, the xmpp connector starts. When I try connecting it just hangs. When
>> I
>> try a small client app it just hangs on the  send as well.
>>
>> Dave
>>
>> Bill Schuller wrote:
>> >
>> > Are you including the optional XMPP jar?
>> >
>> >
>> > On 1/30/09 5:08 AM, "Dave Cramer" <davec@postgresintl.com> wrote:
>> >
>> >>
>> >> I've tried Adium, spark, iChat. None of them will connect. I even
>> tried
>> >> writing a simple publish/subscribe in java. Same problem.
>> >>
>> >> Does xmpp work ?
>> >
>> > ---
>> > Bill Schuller, Service Foundations Engineering, Intuit Inc.
>> >
>> >
>> >
>>
>> --
>> View this message in context:
>> http://www.nabble.com/xmpp-broken---tp21745261p21752769.html
>> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>>
>>
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/xmpp-broken---tp21745261p21758110.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message