activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From MaenXe <m...@docmagic.com>
Subject Re: NPE: java.net.UnknownHostException after installing 5.2, same config as 5.1
Date Tue, 23 Dec 2008 19:09:03 GMT

Yes this fixed it.  Thanks!

M@


Gary Tully wrote:
> 
> You need to change the format for the uri to specify the group via a
> parameter. This is the upshot of the resolution to
> http://issues.apache.org/activemq/browse/AMQ-1489 - check out the
> detail in the comments.
> 
> The required change is of the form:
> 
> -      <networkConnector uri="multicast://${groupId}"/>
> +      <networkConnector uri="multicast://default?group=${groupId}"/>
> 
> 
> 2008/12/18 MaenXe <matt@docmagic.com>:
>>
>> Anyone else having this same issue?  We have 4 different environments
>> with 4
>> different broker networks setup, we can't use the same multicast name for
>> all of them, and we'd prefer not to spell out each server name in the
>> config
>> file, it's not very flexible.  This smells like a bug.
>>
>> M@
>>
>>
>>
>> MaenXe wrote:
>>>
>>> I'm having an issue with my Network of Brokers configuration and an
>>> upgrade to 5.2.  The configuration we had in 5.1(which worked fine) was:
>>>
>>>         <networkConnectors>
>>>             <networkConnector name="dev-jms-nc"
>>> uri="multicast://dev-jms"/>
>>>         </networkConnectors>
>>>
>>> and
>>>
>>>         <transportConnectors>
>>>             <transportConnector name="openwire"
>>> uri="tcp://dev-jms2:61616"
>>> discoveryUri="multicast://dev-jms"/>
>>>         </transportConnectors>
>>>
>>>
>>> Now in 5.2, it doesn't like the uri and/or discoveryUri and we get the
>>> following errors logged and the broker does not start:
>>>
>>>  ERROR BrokerService                  - Failed to start ActiveMQ JMS
>>> Message Broker. Reason: java.net.UnknownHostException: dev-jms: dev-jms
>>>
>>> If I change the uri to "multicast://default" or "multicast://testing" it
>>> seems to work just fine.  Neither of those is a valid hostname, so I
>>> don't
>>> know why it doesn't like dev-jms.
>>>
>>> Any suggestions?
>>>
>>> M@
>>>
>>
>> --
>> View this message in context:
>> http://www.nabble.com/NPE%3A-java.net.UnknownHostException-after-installing-5.2%2C-same-config-as-5.1-tp21026541p21079811.html
>> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>>
>>
> 
> 
> 
> -- 
> http://blog.garytully.com
> 
> Open Source SOA
> http://FUSESource.com
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Re%3A-NPE%3A-java.net.UnknownHostException-after-installing-5.2%2C-same-config-as-5.1-tp21126183p21149706.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message