activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From JeanNiBee <John.Bate...@nuance.com>
Subject Admin Web Console not showing messages in queue.
Date Mon, 08 Dec 2008 05:10:53 GMT

Hi

Using Spring and ActiveMQ in a test environment.

I have all my setup working, far as I can tell, as my Sender sends out
messages and my MessageListener picks them up.

As a test I'm sending 100,000 message through the queue and having my
MessageListener sleep for 5 seconds in between each (to ensure build up in
the queue itself).

When I go to the admin web console and look at the status of my queue it
always says '0' doe all four columns of Messages Pending, Consumers,
Received and Sent.

I keep refreshing to no avail but my listener (that is logging the message
text to a file / console) keeps popping a new message to my logs every 5
seconds.

Not sure how to proceed to debug this. VERY new to using the tool and I
admit I got a bit lost running through all the documentation I could find.

For kicks.. my spring configs. (Thanks Cyrill LeClerc if you ever read
this.. your forum post got me more than just jump started on this)

<pre>
<bean id="fileUploadController"
  class="com.tosg.web.FileUploadController">
  <property name="sender" ref="queueSender"/>
  <property name="numberOfMessages" value="100000"/>
  <property name="listener" ref="messageListener"/>
</bean>

<bean id="activeMqConnectionFactory"
   class="org.apache.activemq.spring.ActiveMQConnectionFactory">
   <property name="brokerURL"
      value="vm://localhost?broker.persistent=false&amp;broker.useJmx=false"
/>
</bean>

<bean id="connectionFactory"
   class="org.springframework.jms.connection.SingleConnectionFactory">
   <property name="targetConnectionFactory"
      ref="activeMqConnectionFactory" />
</bean>

<bean id="jmsTemplate"
   class="org.springframework.jms.core.JmsTemplate">
   <property name="connectionFactory" ref="connectionFactory" />
   <property name="defaultDestinationName" value="jbtesting" />
   <property name="pubSubDomain" value="false" />
</bean>

<bean id="listenerContainer"
   class="org.springframework.jms.listener.DefaultMessageListenerContainer">
   <property name="concurrentConsumers" value="5" />
   <property name="connectionFactory" ref="connectionFactory" />
   <property name="destinationName" value="jbtesting" />
   <property name="messageListener" ref="messageListener" />
</bean>

<bean id="queueSender" class="com.tosg.jms.SampleSender">
   <property name="jmsTemplate" ref="jmsTemplate" />
</bean>

<bean id="messageListener" class="com.tosg.jms.SampleListener" />
</pre>

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Admin-Web-Console-not-showing-messages-in-queue.-tp20889624p20889624.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message