activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From jfcharles <john.char...@ttmsolutions.com>
Subject Re: A question about prefetch with NMS
Date Mon, 27 Oct 2008 04:55:13 GMT



mkeenan wrote:
> 
> 
> jfcharles wrote:
>> 
>> The 2 forms of configuration reflect this, either assigned in the client
>> connection url or associated with a destination again configured by the
>> client.
>> 
> 
> Thanks for your response.
> 
> To clarify my original post-- when I tried to set it in the client URL is
> not working for me. It does work on a per-destination setting. So my
> question was: Is there a mistake in my notation when trying to set it in
> the client URL for all destinations.
> 
> The question about setting it at the broker level was more of a
> "workaround" since I couldn't get it working globally at the client level
> without setting it on each destination.
> 
> 

I see. The syntax looks fine to me. Perhaps write a simple Java client and
use the same connection parameters to see if there is a problem. If there is
then try against AMQ5.1. (I am pretty sure that version of AMQ will work).
If neither of those reveal a problem it looks like a problem in the NMS
library.

A bit of trial and error should isolate the problem.

John C.
-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/A-question-about-prefetch-with-NMS-tp20157793p20181828.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message