activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From subrash <subr...@yahoo.com>
Subject Re: No valid response received for command activemq-CPP
Date Thu, 23 Oct 2008 15:12:32 GMT

that solved the issue

Timothy Bish wrote:
> 
> I'd recommend updating to the 2.2.1 release as this will probably
> resolve the issue since it still looks like you are running into a case
> where producer flow control is needed to block you from producing more
> messages then the broker can accommodate.
> 
> If you still have issues after updating we can look into this further.
> 
> Regards
> Tim.
> 
> On Wed, 2008-10-22 at 12:38 -0700, subrash wrote:
>> the activemq-cpp client version is 2.2
>> 
>> Timothy Bish wrote:
>> > 
>> > What version of the client are you using?
>> > 
>> > Regards
>> > Tim.
>> > 
>> > On Wed, 2008-10-22 at 11:58 -0700, subrash wrote:
>> >> 
>> >> 
>> >> subrash wrote:
>> >> > 
>> >> > I have a very simple piublisher publishing 2000 messages it seems to
>> >> lose
>> >> > connection repeatedly as send fails after some time 
>> >> > is there some parameter i can set so that this does not happen .
>> these
>> >> > errors do not occur if i use NON_PERSISTENT mode
>> >> > i have attached three files to this message 
>> >> > the first is the main program SimpleProducer.C
>> >> > the second is class file Producer.C
>> >> > the third is the output file x.log 
>> >> > the platorm is Enterprise Redhat linux 5 32 bit
>> >> >  http://www.nabble.com/file/p20116900/Producer.C Producer.C 
>> >> > http://www.nabble.com/file/p20116900/x.log x.log 
>> >> > http://www.nabble.com/file/p20116900/SimpleProducer.C
>> SimpleProducer.C 
>> >> > 
>> >> the same thing happens whether i use stomp or openwire
>> > 
>> > 
>> > 
>> 
> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/No-valid-response-received-for-command-activemq-CPP-tp20116900p20133056.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message