activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mark Chaimungkalanont <m...@atlassian.com>
Subject Failover Transport not working over Lingo?
Date Fri, 03 Oct 2008 04:36:30 GMT

We're using Lingo with Failover transport for some of our calls. I'd assume
that these calls would us the failover transport, so if it fails, the
Failover thread would attempt the reconnect.

However, I keep getting errors like:


javax.jms.JMSException:
edu.emory.mathcs.backport.java.util.concurrent.TimeoutException
	at
org.logicblaze.lingo.jms.impl.MultiplexingRequestor.createJMSException(MultiplexingRequestor.java:205)
	at
org.logicblaze.lingo.jms.impl.MultiplexingRequestor.request(MultiplexingRequestor.java:133)
	at
org.logicblaze.lingo.jms.JmsClientInterceptor.invoke(JmsClientInterceptor.java:138)
	at
org.springframework.aop.framework.ReflectiveMethodInvocation.proceed(ReflectiveMethodInvocation.java:171)
	at
org.springframework.aop.framework.JdkDynamicAopProxy.invoke(JdkDynamicAopProxy.java:204)
	at $Proxy2.substituteGlobalVariables(Unknown Source)


Which seems to suggest that the failover isn't picking up this connection.
Has anyone ever run into this? Any hints on how I might debug this issue? Is
it just a configuration issue.

Cheers,

Mark C


-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Failover-Transport-not-working-over-Lingo--tp19791976p19791976.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message