activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Timothy Bish <tabish...@gmail.com>
Subject Re: No valid response received for command activemq-CPP
Date Wed, 22 Oct 2008 19:43:50 GMT
I'd recommend updating to the 2.2.1 release as this will probably
resolve the issue since it still looks like you are running into a case
where producer flow control is needed to block you from producing more
messages then the broker can accommodate.

If you still have issues after updating we can look into this further.

Regards
Tim.

On Wed, 2008-10-22 at 12:38 -0700, subrash wrote:
> the activemq-cpp client version is 2.2
> 
> Timothy Bish wrote:
> > 
> > What version of the client are you using?
> > 
> > Regards
> > Tim.
> > 
> > On Wed, 2008-10-22 at 11:58 -0700, subrash wrote:
> >> 
> >> 
> >> subrash wrote:
> >> > 
> >> > I have a very simple piublisher publishing 2000 messages it seems to
> >> lose
> >> > connection repeatedly as send fails after some time 
> >> > is there some parameter i can set so that this does not happen . these
> >> > errors do not occur if i use NON_PERSISTENT mode
> >> > i have attached three files to this message 
> >> > the first is the main program SimpleProducer.C
> >> > the second is class file Producer.C
> >> > the third is the output file x.log 
> >> > the platorm is Enterprise Redhat linux 5 32 bit
> >> >  http://www.nabble.com/file/p20116900/Producer.C Producer.C 
> >> > http://www.nabble.com/file/p20116900/x.log x.log 
> >> > http://www.nabble.com/file/p20116900/SimpleProducer.C SimpleProducer.C

> >> > 
> >> the same thing happens whether i use stomp or openwire
> > 
> > 
> > 
> 


Mime
View raw message