activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "James Strachan" <james.strac...@gmail.com>
Subject Re: 5.1,after restarting,the webconsole shows wrong queues and topics。
Date Thu, 04 Sep 2008 11:49:46 GMT
2008/9/4 lamianbu <lamianbushichemian@sina.com>:
>
> activemq 5.1 ,default configuration,on the web console.
>
> I operated as follows,
>
> 1. on the web console, I created some queues and topics .
>
> 2. on the web console, I deleted some queues and topics.
>
> 3.CTRL + C ,ended the ActiveMQ
>
> 4.after restarting the ActiveMQ,on the web console,I find strange things.
>
> the queues which I have deleted ,come back.
>
> and the topics which I have not deleted, all disappear.
>
>
> please,how can I config it, let the web console run right ?
>
> let the web console shows the right queues and topics,after restarting。
>
> --------------------------------------------------------------------------
>
> when 5.0,on the web console,
> after restarting ,the queues and topics which I have deleted all appear。
>
> when 5.1,It is more strange,as above。
>
> ---------------------------------------------------------------
> sorry,my mother language is not English,so my English is not very well。


See this...
http://activemq.apache.org/how-do-i-create-new-destinations.html

basically queues and topics tend to appear in the broker when they are
used (you send or consume from them); otherwise they are lazily
loaded.

-- 
James
-------
http://macstrac.blogspot.com/

Open Source Integration
http://open.iona.com

Mime
View raw message