activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dejan Bosanac <dejan.bosa...@ttmsolutions.com>
Subject Re: Failing to read messages, AMQ5.0.0, Stomp
Date Wed, 03 Sep 2008 13:50:19 GMT
Try setting activemq.prefetchSize header value to 1 on a SUBSCRIBE
command and see if that helps.


Cheers

-- 
Dejan Bosanac


http://www.ttmsolutions.com - get a free ActiveMQ user guide

ActiveMQ in Action - http://www.manning.com/snyder/
Scripting in Java - http://www.scriptinginjava.net



jpoloney wrote:
> Hi Dejan,
>
> The queue is definitely not empty. Either that, and then receives some
> messages, but then is never able to read them again. I am looking at it
> right now and there is 160,000 messages waiting to be consumed, but my
> consumer is failing to read them.
>
> I restarted the consumer and it consumed about 400 messages, and then
> stopped. Further respawning of consumers doesn't appear to be do anything.
> The ActiveMQ admin console definitely shows the messages, but the consumer
> isn't doing anything.
>
> The other weird thing is, if I restart the message queue (and it loads all
> the persistent messages in), then it has no problems reading them again.
>
> Any thoughts?
>
> -- Joel
>
>
> Dejan Bosanac-3 wrote:
>   
>> Hi Joel,
>>
>> it seems to me like you are trying to read from an empty queue.
>>
>> Did you try some of the monitoring techniques
>> (http://activemq.apache.org/how-can-i-monitor-activemq.html) to see the
>> state of the broker (and particular queues)?
>>
>> Regards
>>
>> -- 
>> Dejan Bosanac
>>
>>
>> http://www.ttmsolutions.com - get a free ActiveMQ user guide
>>
>> ActiveMQ in Action - http://www.manning.com/snyder/
>> Scripting in Java - http://www.scriptinginjava.net
>>
>>
>>     
>
>   



Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message