activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From mjoshi <>
Subject Network of brokers - Connection refused
Date Tue, 09 Sep 2008 06:02:05 GMT


I am new to activemq. I am trying to setup a message system with a network
of brokers style configuration as given in the documentation. I have brokers
running on 2 hosts and I have added network connectors in both directions.
However, I keep getting this exception in the logs for only one of the hosts

 DiscoveryNetworkConnector:84 - Establishing network connection between from
vm://localhost to
  WARN DiscoveryNetworkConnector:109 - Could not start network bridge
between: vm://localhost and:
tcp://sdt-plat1:61616 due to: Connection refused
09/08/08 21:26:15  INFO DemandForwardingBridge:368 - localhost bridge to
Unknown stopped

However, on the other host (sdt-plat1) I see - 

NetworkConnector:208 - Network Connector bridge1 Started
09/08/08 17:08:03  INFO DiscoveryNetworkConnector:84 - Establishing network
connection between from vm://localhost to tcp://sdt-plat2:61616
09/08/08 17:08:03  INFO NetworkConnector:208 - Network Connector bridge2

Why do I get the connect exception only on one host ? Here is my
configuration - 

<broker xmlns="" useJmx="true">

            <amqPersistenceAdapter syncOnWrite="false"
directory="../3509/data" maxFileLength="40 mb"/>
      <transportConnector name="openwire" uri="tcp://localhost:61616"/>
	  <transportConnector name="local" uri="vm://localhost" />
		<networkConnector name="bridge1" uri="static://(tcp://sdt-plat1:61616)"
dynamicOnly="true" />
		<networkConnector name="bridge2" uri="static://(tcp://sdt-plat2:61616)"
dynamicOnly="true" />

What am I doing wrong ? Any suggestions would be helpful..

View this message in context:
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at

View raw message