activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From regvito <reggie.v...@copart.com>
Subject ActiveMQ and Resin with JCA
Date Tue, 02 Sep 2008 19:38:13 GMT

Hi,

I am using the Resin 3.2 version with a Message Driven Bean listening to an
ActiveMQ Queue remotely connected through JCA with the ActiveMQ 5.1.0 RAR
file. Below is my configuration in the resin-web.xml

<web-app xmlns="http://caucho.com/ns/resin">
<resource-adapter class="org.apache.activemq.ra.ActiveMQResourceAdapter">
    <init server-url="tcp://localhost:61616"/>
</resource-adapter>
  <connection-factory
class="org.apache.activemq.ra.ActiveMQManagedConnectionFactory"
name="manfactory"/>
 
  <jms-queue name="testResinConQueue"
class="org.apache.activemq.command.ActiveMQQueue">
  <init physicalName="testResinConQueue"/>
  </jms-queue>
 
<ejb-message-bean class="com.test.ejb.ConsumerMessageBean">
  <destination>#{testResinConQueue}</destination>
  </ejb-message-bean>
</web-app>

The issue i am observing is that although i see the messages being delivered
to the MDB successfully, the messages themseleves are not fully removed from
the ActiveMQ Queue resulting in the MDB receiving the same messages
everytime resin starts.

Any help on this would be appreciated?

Thanks in advance.
-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/ActiveMQ-and-Resin-with-JCA-tp19276889p19276889.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message