activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jim Gomes" <e.se...@gmail.com>
Subject Re: NMSXGroupSeq and ActiveMQMessage
Date Wed, 27 Aug 2008 14:51:46 GMT
Hi Marko,

Would you get the latest code and try your tests again?  I think the
NMSXGroupSeq and NMSXGroupID settings were not being set properly before.
Now that they are being set correctly on the client, we can test that they
are being interpreted correctly by the broker.

Also, is there any way of adding this test to the unit tests?

Thanks,
Jim

On Wed, Aug 27, 2008 at 2:13 AM, Marko111 <markoforge@yahoo.com> wrote:

>
> Sorry, I have expressed myself incorrectly. I meant that I sent 10 messages
> with NMSXGroupSeq  set to 0. And they were all recived by same consumer. I
> tried sending 10,000 and same thing happens again.
>
>
> James.Strachan wrote:
> >
> > 2008/8/27 Marko111 <markoforge@yahoo.com>:
> >>
> >> No, thats not what is happens. I sent 10 messages with 0 group id and
> >> they
> >> were all recived by same consumer.
> >
> > Thats quite common due to prefetch size BTW
> > http://activemq.apache.org/what-is-the-prefetch-limit-for.html
> >
> > did you try say 10,000 messages?
> >
> >
> > --
> > James
> > -------
> > http://macstrac.blogspot.com/
> >
> > Open Source Integration
> > http://open.iona.com
> >
> >
>
> --
> View this message in context:
> http://www.nabble.com/NMSXGroupSeq-and-ActiveMQMessage-tp19163805p19177324.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message