activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jim Gomes" <e.se...@gmail.com>
Subject Re: Compile of ActiveMQ.NMS.ActiveMQ fails under Windows XP
Date Wed, 27 Aug 2008 14:44:30 GMT
Great!  Glad I was able to help.

Feel free to offer and contribute any additional unit tests.  I am very
interested in greatly expanding the tests that are in place.

Best,
Jim

On Tue, Aug 26, 2008 at 2:26 PM, aschrum <aschrum@biopop.com> wrote:

>
> Hi Jim,
>
> I'll be brief in the future. Here's the latest error message:
>
> BUILD SUCCEEDED
>
> Total time: 19.6 seconds.
>
> Not bad! :-)
>
> Thanks for your help in getting this to compile. If I can be of assistance
> in the future, please let me know. Compiles and scripted testing are things
> I can assist with at times.
>
> Regards,
>
> -Allan
>
> semog wrote:
> >
> > Hi Allen,
> >
> > Thanks for the feedback.  I checked in changes that will fix that
> compiler
> > error.  Please let me know if you have any other issues.  Although,
> > perhaps you can just copy/paste the relevant error message instead of the
> > entire build output.  Scrolling down that far is very hard to do on my
> > Blackberry.  :)
> >
> > Thanks,
> > Jim
> >
> >
> > aschrum wrote:
> >>
> >> Thanks - we are getting closer, but it now fails for a new reason.
> Please
> >> see build log below.
> >>
> >> Regards,
> >>
> >> -Allan
> >>
> >>
> >>
> >
> >
>
> --
> View this message in context:
> http://www.nabble.com/Compile-of-ActiveMQ.NMS.ActiveMQ-fails-under-Windows-XP-tp19166726p19170729.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message