activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "James Strachan" <james.strac...@gmail.com>
Subject Re: activemq-all-*.jar not recognised in Tomcat 6
Date Wed, 23 Jul 2008 11:24:08 GMT
Do you get some kinda exception? Its a bit hard to know exactly whats
wrong without seeing some stack traces etc

2008/7/23 wozzer <paul.j.worrall@jpmorgan.com>:
>
> We are finding that the required classes for ActiveMQ are not found when
> active-all-5.0.0.jar or active-all-5.1.0.jar are placed in
> ${TOMCAT_HOME}/lib on Tomcat 6. Classes in other libraries are being found
> by the web app so we know putting jar's here should work. We have also
> observered:
>
> 1) They both work in Tomcat 5.5 ${TOMCAT_HOME}/custom/lib in an existing
> deployment.
>
> 2)  They work if we put them in the WEB-INF/lib of the web application
> running in the Tomcat 6 instance.
>
> 3) If we put the individual jar's required by ActimeMQ in
> ${TOMCAT_HOME}/lib they work.
>
> We conclude there is something about the build of the activemq-all-*.jar's
> that classloaders are not liking.
>
> We also verified the signatures when we downloaded the libs.
>
> Anyone else have a similar experience?
> --
> View this message in context: http://www.nabble.com/activemq-all-*.jar-not-recognised-in-Tomcat-6-tp18608426p18608426.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>
>



-- 
James
-------
http://macstrac.blogspot.com/

Open Source Integration
http://open.iona.com

Mime
View raw message