activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From dingjing <airo...@gmail.com>
Subject Re: why my consumer client always lost connection
Date Fri, 11 Jul 2008 02:44:50 GMT

i am not sure if the firewall cause this, but why there is no exception?
i have set exception listener to this connection, under normal circumstances
it would throw exception


sparky2708 wrote:
> 
> Check your firewall. We had a similar problem - our firewall would
> disconnect the connection if it was idle/open for too long. It looked like
> the client was just losing it without any error messages. 
> 
> 
> dingjing wrote:
>> 
>> thank you for your advice, i have upgraded to 2.2, the bugs stilll
>> happens.
>> but when the broker and my client are both in the same LAN,there is no
>> problem
>> 
>> 
>> nmittler wrote:
>>> 
>>> You may want to upgrade to ActiveMQ-CPP 2.2 - which fixed several bugs.
>>> 
>>> Regards,
>>> Nate
>>> 
>>> On Jul 5, 2008, at 12:35 AM, dingjing wrote:
>>> 
>>>>
>>>> i start my c++ consumer listener and wait for message comming  
>>>> infinitely
>>>> it works normally,but it always lost connection to broker whitout  
>>>> exception
>>>> after about  6 hours.
>>>> i can't reconnect to broker because there is no excetion to notify me.
>>>>
>>>> please help me!
>>>>
>>>> environment:
>>>> activemq-cpp.2.1.3
>>>> MQ 5.1
>>>> -- 
>>>> View this message in context:
>>>> http://www.nabble.com/why-my-consumer-client-always-lost-connection-tp18289743p18289743.html
>>>> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>>>>
>>> 
>>> 
>>> 
>> 
>> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/why-my-consumer-client-always-lost-connection-tp18289743p18395788.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message