activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From sparky2708 <da...@columbia.edu>
Subject Re: How can Dequeuecount == Enqueuecount == Dispatchcount and QueueSize != 0?
Date Wed, 09 Jul 2008 22:38:25 GMT

Now I remember why this looks so familiar. I filed a bug report for this:
AMQ-1600. I filed it as a bug for the trunk of 5.1.0 before 5.1.0 was
released so I am not sure why it wasn't fixed before the release of 5.1.0.
It was a known bug in the trunk. I guess I am going back to the latest
stable version: 4.1.0-incubator (as all other version had critical bugs in
them). I included my code below (works great under 4.1.0-incubator). So
disappointed... was really looking forward to using 5.1.0. Really hoping 5.2
is going to be better...



rajdavies wrote:
> 
> be great if you could come up with a test case!
> On 8 Jul 2008, at 18:49, sparky2708 wrote:
> 
>>
>> I am using ActiveMQ 5.1.0 and I can't explain the following in  
>> JConsole (I
>> never pressed resetStats()). This seems to happen to most of my  
>> topics:
>>
>> http://www.nabble.com/file/p18345113/untitled.jpg
>>
>> Any ideas?
>> -- 
>> View this message in context:
>> http://www.nabble.com/How-can-Dequeuecount-%3D%3D-Enqueuecount-%3D%3D-Dispatchcount-and-QueueSize-%21%3D-0--tp18345113p18345113.html
>> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>>
> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/How-can-Dequeuecount-%3D%3D-Enqueuecount-%3D%3D-Dispatchcount-and-QueueSize-%21%3D-0--tp18345113p18372398.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message