activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "James Strachan" <james.strac...@gmail.com>
Subject Re: Message Groups: Not working with Mule 2.0.1 feeding AMQ 5.1
Date Sun, 01 Jun 2008 05:31:12 GMT
FWIW zero means 'close the message group down'. Just make sure its not
zero (or remove the header) and you're sorted

2008/5/27 Rob Davies <rajdavies@gmail.com>:
>
> On 27 May 2008, at 18:18, jcarreira wrote:
>
>>
>> I have no idea what the problem is... It could be something in the way
>> Mule
>> feeds into AMQ and how the sequence number on the messages is always
>> zero...
>
> That would do it ;)
>>
>>
>>
>> Aaron Mulder wrote:
>>>
>>> FWIW, Message Groups were working for me on a 5.1 server with a broker
>>> and one producer and several consumers all running in separate apps.
>>> So a test case would be really helpful (unless you think the problem
>>> is just when you have multiple producers).
>>>
>>> Thanks,
>>>      Aaron
>>>
>>> On Tue, May 27, 2008 at 11:27 AM, jcarreira <jcarreira@gmail.com> wrote:
>>>>
>>>> I was trying to use Mule 2.0.1 to read a directory and feed the file
>>>> contents
>>>> into an AMQ 5.1 Queue. The issue is that I need to handle files with the
>>>> same first part of the file name (before the extension) serially so as
>>>> to
>>>> not have race conditions and optimistic concurrency exceptions.
>>>> Therefore
>>>> I
>>>> built a special Transformer to transform the Object I built from the
>>>> file
>>>> into a JMS message which sets the JMSXGroupID property. When running all
>>>> in
>>>> one process, I see it finding the groupID and looking up the consumer,
>>>> but
>>>> when I run it on 3 processes (feeder, AMQ, and processor) the messages
>>>> are
>>>> getting read by different consumers / Threads and I get concurrent
>>>> modification exceptions.
>>>>
>>>> Anyone have any idea why it might be doing that or how to fix it?
>>>> --
>>>> View this message in context:
>>>>
>>>> http://www.nabble.com/Message-Groups%3A-Not-working-with-Mule-2.0.1-feeding-AMQ-5.1-tp17493075s2354p17493075.html
>>>> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>>>>
>>>>
>>>>
>>>
>>>
>>
>> --
>> View this message in context:
>> http://www.nabble.com/Message-Groups%3A-Not-working-with-Mule-2.0.1-feeding-AMQ-5.1-tp17493075s2354p17495601.html
>> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>>
>
>



-- 
James
-------
http://macstrac.blogspot.com/

Open Source Integration
http://open.iona.com

Mime
View raw message