activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Dave Stanley" <dstanl...@gmail.com>
Subject Re: Clients failover in HA mode
Date Fri, 27 Jun 2008 15:07:12 GMT
This might be too simple an explanation but maybe check you have a
persistence adapter configured on both your brokers and also that your
sending persistent messages e.g.

message.setJMSDeliveryMode(DeliveryMode.PERSISTENT);
HTH
/Dave


On Fri, Jun 27, 2008 at 12:52 AM, dan neo <neodan79@yahoo.com.sg> wrote:

>
> Hi,
> Currently i implemented a HA system with two servers and each client is
> connected to one server.
>
> when one server die, and the producer and consumer client connecting to it
> failover to the other live server. During this period, there is constant
> large stream of messages being send.
>
> i tag each message with a Number ID. i notice that some message is lost..
> To
> my understanding, the connection is TCP/IP.
>
> i did a script to make the client fallback quickly to server after it went
> back online again. the old "lost" messages then are send to the client. i
> believe the network bridge is not yet established when i fall back the
> client.
>
> but not all the messages are accounted..
>
> Can anyone shed some light on this two matter. =)
>
> cheers
> dan
> --
> View this message in context:
> http://www.nabble.com/Clients-failover-in-HA-mode-tp18148129p18148129.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message