activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Aaron Mulder" <ammul...@alumni.princeton.edu>
Subject Re: Message Groups: Not working with Mule 2.0.1 feeding AMQ 5.1
Date Tue, 27 May 2008 16:17:13 GMT
FWIW, Message Groups were working for me on a 5.1 server with a broker
and one producer and several consumers all running in separate apps.
So a test case would be really helpful (unless you think the problem
is just when you have multiple producers).

Thanks,
       Aaron

On Tue, May 27, 2008 at 11:27 AM, jcarreira <jcarreira@gmail.com> wrote:
>
> I was trying to use Mule 2.0.1 to read a directory and feed the file contents
> into an AMQ 5.1 Queue. The issue is that I need to handle files with the
> same first part of the file name (before the extension) serially so as to
> not have race conditions and optimistic concurrency exceptions. Therefore I
> built a special Transformer to transform the Object I built from the file
> into a JMS message which sets the JMSXGroupID property. When running all in
> one process, I see it finding the groupID and looking up the consumer, but
> when I run it on 3 processes (feeder, AMQ, and processor) the messages are
> getting read by different consumers / Threads and I get concurrent
> modification exceptions.
>
> Anyone have any idea why it might be doing that or how to fix it?
> --
> View this message in context: http://www.nabble.com/Message-Groups%3A-Not-working-with-Mule-2.0.1-feeding-AMQ-5.1-tp17493075s2354p17493075.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>
>
>

Mime
View raw message