activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From janylj <jan...@gmail.com>
Subject Problem of durable subscribers not receiving messages in a multicast network with dynamicOnly attribute
Date Fri, 23 May 2008 18:42:10 GMT

Hello,

I have three brokers multicast network. And the configuration for every
broker is:

    	<networkConnectors>
      	    <networkConnector uri="multicast://gigaspaces.dev"
                 name="bridge"
		 dynamicOnly="true"
		 conduitSubscriptions="false"
		 decreaseNetworkConsumerPriority="true"
                 networkTTL="3"
            />
  	</networkConnectors>

Then I have one producer to a topic and a durable subscriber registered on
this topic. I am using Activemq Maven performance test. The results I got is
that the producer is fine but the durable subscriber didn't receive any
message.
Average Client Throughput: clientName=JmsProducer0, value=661.5041666666667
Average Client Throughput: clientName=JmsConsumer0, value=0.0

If I have  dynamicOnly="false", the durable subscriber could receive message
fine. Also when having  dynamicOnly="true", queue consumer and regular topic
subscriber are also fine. The problem only happens to  dynamicOnly="true"
and durable subscriber combination. Please advise.

Thank you very much.

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Problem-of-durable-subscribers-not-receiving-messages-in-a-multicast-network-with-dynamicOnly-attribute-tp17432650s2354p17432650.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message