activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Dhruba Bandopadhyay" <bdhr...@gmail.com>
Subject Re: Unrecognized xbean element mapping: property in namespace http://activemq.org/config/1.0
Date Thu, 03 Apr 2008 08:46:18 GMT
Hi,

I just wondered if there was any more feedback on this as this problem
essentially means I'm not able to make my messages persistent.
Without persistence I've already had cases where an odd message here
and there has gone missing.

Many thanks.

On Wed, Apr 2, 2008 at 2:43 PM, Dhruba Bandopadhyay <bdhruba@gmail.com> wrote:
> Stock apache activemq 4.1.1 download.
>
>  (I've tried the stock 5.0.0 and iona fmb 5.0.0.9 and they both have
>  the 'Could not recover message from journal' problem.)
>
>
>
>  On Wed, Apr 2, 2008 at 12:36 PM, James Strachan
>  <james.strachan@gmail.com> wrote:
>  > Which ActiveMQ distro are you using?
>  >
>  >
>  >
>  >  On 02/04/2008, Dhruba Bandopadhyay <bdhruba@gmail.com> wrote:
>  >  > Hi all,
>  >  >
>  >  >  Please find two attached files.
>  >  >
>  >  >  problem_activemq.xml - gives configuration which causes problem
>  >  >  problem_error_message.log - gives exception stack trace on startup
>  >  >
>  >  >  This config is literally taken from the activemq website but with this
>  >  >  I cannot even start activemq.
>  >  >
>  >  >  I tried upgrading to spring 2.5.2 and xbean-spring 3.3 but that made
>  >  >  no difference.
>  >  >
>  >  >  Any help would be much appreciated.
>  >  >
>  >  >  Many thanks.
>  >  >
>  >
>  >
>  >  --
>  >  James
>  >  -------
>  >  http://macstrac.blogspot.com/
>  >
>  >  Open Source Integration
>  >  http://open.iona.com
>  >
>

Mime
View raw message