activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From uma...@comcast.net
Subject Re: AMQ4.1.1: External broker drops transport connector for unknown reason
Date Fri, 18 Apr 2008 00:51:56 GMT

I need to download ActiveMQ4.1.3. I do not see 4.1.3
on the download page. I see only 4.1.2.

Could someone pl point me to 4.1.3 binaries?

Regards

/Ur


 -------------- Original message ----------------------
From: uma_rk@comcast.net
> It  appears that U am running into the following
> problem:
>     https://issues.apache.org/activemq/browse/AMQ-1045
> 
> Is there any way to increase the pool size while instantiating
> AMQ connection factory using Spring?
> 
> Regards
> 
> /U
> 
> 
> 
>  -------------- Original message ----------------------
> From: uma_rk@comcast.net
> > I have two peers A.xxx.com and B.xxx.com connected using external brokers 
> > running on each.
> > A and B each have a number of applications that have transport connections to 
> > the
> > respective brokers.
> > 
> >     [clients] <--- tcpConnector ---> [ext Broker A] <=== NetworkConnector
===> 
> > <extBroker B] <--- tcpConn --> {clients]
> > 
> > The brokers startup fine and the clients connect respectively as shown in this 
> > log:
> > 
> >       2008-04-17 10:23:53,097 [127.0.0.1:41762] DEBUG TransportConnection      
     
> > - Setting up new connection:    
> >                     org.apache.activemq.broker.TransportConnection@1f04ea6
> >      2008-04-17 10:23:53,098 [127.0.0.1:41762] DEBUG AbstractRegion            
    
> > - Adding consumer: 
> >                    ID:A.xxx.com-41697-1208452947300-1:9:-1:1
> >      2008-04-17 10:23:53,140 [127.0.0.1:41762] DEBUG AbstractRegion            
    
> > - Adding destination: 
> >                    
> > topic://ActiveMQ.Advisory.Producer.Topic.com.xxx.topic.configuration_change
> > 
> > But as soon as a client on A publishes a message on a topic 
> > (com.xxx.topic.configuration_change),
> > broker A seems to remove the transport connection to the client as follows:
> > 
> > 
> >      2008-04-17 10:23:53,188 [127.0.0.1:41762] DEBUG AbstractRegion            
    
> > - Removing consumer:                  
> >                    ID:A.xxx.com-41697-1208452947300-1:9:-1:1
> >      2008-04-17 10:23:53,190 [127.0.0.1:41762] DEBUG TransportConnection       
    
> > - Stopping connection:    
> >                   /127.0.0.1:41762
> >      2008-04-17 10:23:53,190 [127.0.0.1:41762] DEBUG TransportConnection       
    
> > - Stopped connection: 
> >                   /127.0.0.1:41762
> > 
> > Why does this occur? What would be the recommended way to troubleshoot this 
> > problem?
> > Any hints appreciated...
> > 
> > Regards
> > 
> > /U
> 


Mime
View raw message