activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "James Strachan" <james.strac...@gmail.com>
Subject Re: Camel routing doesn't work when jms bridging is active
Date Tue, 18 Mar 2008 14:05:15 GMT
Could you show us the complete activemq.xml that doesn't work?

On 18/03/2008, puska <ipuskaric@inge-mark.hr> wrote:
>
>  Hi,
>
>  I'm using Camel to route messages depending on their content.
>  I wrote some java classes and point to their package in camelContext tag:
>
>  <camelContext id="camel"
>  xmlns="http://activemq.apache.org/camel/schema/spring">
>   <package>something.camel</package>
>  </camelContext>
>
>  It works fine, but when I activate bridging:
>
>  <jmsBridgeConnectors>
>   <jmsQueueConnector outboundQueueConnectionFactory="#remoteFactory">
>     <inboundQueueBridges>
>       <inboundQueueBridge inboundQueueName="a-any-doc-type"
>  localQueueName="any-doc-type" />
>     </inboundQueueBridges>
>     <outboundQueueBridges>
>       <outboundQueueBridge outboundQueueName="any-doc-type"
>  localQueueName="k-any-doc-type"/>
>     </outboundQueueBridges>
>   </jmsQueueConnector>
>  </jmsBridgeConnectors>
>  ...
>  <bean id="remoteFactory"
>  class="org.apache.activemq.ActiveMQConnectionFactory">
>   <property name="brokerURL" value="failover:tcp://10.53.50.201:61616" />
>  </bean>
>
>  then only bridging works.
>  Separately both functions work, but when I use both of them, only bridging
>  works...
>
>  Can anybody tell me why this happens?
>  Thanks.
>
> --
>  View this message in context: http://www.nabble.com/Camel-routing-doesn%27t-work-when-jms-bridging-is-active-tp16121768s2354p16121768.html
>  Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>
>


-- 
James
-------
http://macstrac.blogspot.com/

Open Source Integration
http://open.iona.com

Mime
View raw message