activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rob Davies <rajdav...@gmail.com>
Subject Re: Problem with Master/Slave, how to configure it? (I'm using Servicemix)
Date Wed, 05 Mar 2008 19:21:34 GMT

On 5 Mar 2008, at 12:54, Jorge S. wrote:

>
> Hello everyone
>
> I'm trying to test a servicemix cluster with ActiveMQ in Master/ 
> Slave mode.
> Master starts correctly but when Slave starts, I've continuously got  
> the
> same error in Master log
>
>
> ERROR - MasterBroker                   - Slave Failed
> java.lang.AssertionError: Unsupported Method
>        at
> org 
> .apache 
> .activemq.transport.TransportSupport.request(TransportSupport.java:71)
>        at
> org 
> .apache 
> .activemq.transport.TransportFilter.request(TransportFilter.java:88)
>        at
> org 
> .apache 
> .activemq.transport.TransportFilter.request(TransportFilter.java:88)
>        at
> org 
> .apache 
> .activemq.transport.MutexTransport.request(MutexTransport.java:54)
>        at
> org 
> .apache 
> .activemq.broker.ft.MasterBroker.sendSyncToSlave(MasterBroker.java: 
> 363)
>        at
> org 
> .apache 
> .activemq.broker.ft.MasterBroker.sendToSlave(MasterBroker.java:345)
>        at
> org 
> .apache 
> .activemq.broker.ft.MasterBroker.acknowledge(MasterBroker.java:320)
>        at
> org 
> .apache 
> .activemq 
> .broker.MutableBrokerFilter.acknowledge(MutableBrokerFilter.java:88)
>        at
> org 
> .apache 
> .activemq 
> .broker 
> .TransportConnection.processMessageAck(TransportConnection.java:506)
>        at  
> org.apache.activemq.command.MessageAck.visit(MessageAck.java:179)
>        at
> org 
> .apache 
> .activemq 
> .broker.TransportConnection.service(TransportConnection.java:294)
>        at
> org.apache.activemq.broker.TransportConnection 
> $1.onCommand(TransportConnection.java:185)
>        at
> org 
> .apache 
> .activemq.transport.TransportFilter.onCommand(TransportFilter.java:65)
>        at
> org 
> .apache 
> .activemq 
> .transport.WireFormatNegotiator.onCommand(WireFormatNegotiator.java: 
> 133)
>        at
> org 
> .apache 
> .activemq 
> .transport.InactivityMonitor.onCommand(InactivityMonitor.java:122)
>        at
> org 
> .apache 
> .activemq.transport.TransportSupport.doConsume(TransportSupport.java: 
> 84)
>        at
> org.apache.activemq.transport.tcp.TcpTransport.run(TcpTransport.java: 
> 137)
>        at java.lang.Thread.run(Thread.java:619)
>
>
> I call ActiveMQ in the two servicemix instances as follows:
> failover://(tcp://localhost:61616,tcp://localhost:61617)? 
> randomize=false
>
> I've attached my configuration files. I appreciate any help you can  
> give me.
>
>
> http://www.nabble.com/file/p15849423/activemq_master.xml  
> activemq_master.xml
> |  http://www.nabble.com/file/p15849423/activemq_slave.xml
> activemq_slave.xml
> -- 
> View this message in context: http://www.nabble.com/Problem-with-Master-Slave%2C-how-to-configure-it--%28I%27m-using-Servicemix%29-tp15849423s2354p15849423.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.

This looks like an old version 4 problem - which version are you using ?


Mime
View raw message