activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jorge S." <jssacris...@gfi.es>
Subject Re: Problem with Master/Slave, how to configure it? (I'm using Servicemix)
Date Thu, 06 Mar 2008 07:40:22 GMT

I'm using version 4.1.1.



rajdavies wrote:
> 
> 
> On 5 Mar 2008, at 12:54, Jorge S. wrote:
> 
>>
>> Hello everyone
>>
>> I'm trying to test a servicemix cluster with ActiveMQ in Master/ 
>> Slave mode.
>> Master starts correctly but when Slave starts, I've continuously got  
>> the
>> same error in Master log
>>
>>
>> ERROR - MasterBroker                   - Slave Failed
>> java.lang.AssertionError: Unsupported Method
>>        at
>> org 
>> .apache 
>> .activemq.transport.TransportSupport.request(TransportSupport.java:71)
>>        at
>> org 
>> .apache 
>> .activemq.transport.TransportFilter.request(TransportFilter.java:88)
>>        at
>> org 
>> .apache 
>> .activemq.transport.TransportFilter.request(TransportFilter.java:88)
>>        at
>> org 
>> .apache 
>> .activemq.transport.MutexTransport.request(MutexTransport.java:54)
>>        at
>> org 
>> .apache 
>> .activemq.broker.ft.MasterBroker.sendSyncToSlave(MasterBroker.java: 
>> 363)
>>        at
>> org 
>> .apache 
>> .activemq.broker.ft.MasterBroker.sendToSlave(MasterBroker.java:345)
>>        at
>> org 
>> .apache 
>> .activemq.broker.ft.MasterBroker.acknowledge(MasterBroker.java:320)
>>        at
>> org 
>> .apache 
>> .activemq 
>> .broker.MutableBrokerFilter.acknowledge(MutableBrokerFilter.java:88)
>>        at
>> org 
>> .apache 
>> .activemq 
>> .broker 
>> .TransportConnection.processMessageAck(TransportConnection.java:506)
>>        at  
>> org.apache.activemq.command.MessageAck.visit(MessageAck.java:179)
>>        at
>> org 
>> .apache 
>> .activemq 
>> .broker.TransportConnection.service(TransportConnection.java:294)
>>        at
>> org.apache.activemq.broker.TransportConnection 
>> $1.onCommand(TransportConnection.java:185)
>>        at
>> org 
>> .apache 
>> .activemq.transport.TransportFilter.onCommand(TransportFilter.java:65)
>>        at
>> org 
>> .apache 
>> .activemq 
>> .transport.WireFormatNegotiator.onCommand(WireFormatNegotiator.java: 
>> 133)
>>        at
>> org 
>> .apache 
>> .activemq 
>> .transport.InactivityMonitor.onCommand(InactivityMonitor.java:122)
>>        at
>> org 
>> .apache 
>> .activemq.transport.TransportSupport.doConsume(TransportSupport.java: 
>> 84)
>>        at
>> org.apache.activemq.transport.tcp.TcpTransport.run(TcpTransport.java: 
>> 137)
>>        at java.lang.Thread.run(Thread.java:619)
>>
>>
>> I call ActiveMQ in the two servicemix instances as follows:
>> failover://(tcp://localhost:61616,tcp://localhost:61617)? 
>> randomize=false
>>
>> I've attached my configuration files. I appreciate any help you can  
>> give me.
>>
>>
>> http://www.nabble.com/file/p15849423/activemq_master.xml  
>> activemq_master.xml
>> |  http://www.nabble.com/file/p15849423/activemq_slave.xml
>> activemq_slave.xml
>> -- 
>> View this message in context:
>> http://www.nabble.com/Problem-with-Master-Slave%2C-how-to-configure-it--%28I%27m-using-Servicemix%29-tp15849423s2354p15849423.html
>> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
> 
> This looks like an old version 4 problem - which version are you using ?
> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Problem-with-Master-Slave%2C-how-to-configure-it--%28I%27m-using-Servicemix%29-tp15849423s2354p15868048.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message