activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "gustav.mauer" <gustav.ma...@iona.com>
Subject cms - problem using Stomp
Date Fri, 25 Jan 2008 17:19:05 GMT

I have downloaded and compiled activemq-cpp-2.1.3-src on Windows using Visual
Studio 2005 using the supplied solution. I have compiled and executed the
demo in src\examples and it works fine.

However, when I change line 333 of src\examples\main.cpp to:
        "?wireFormat=stomp"
and recompile and run the demo again exactly as I did a couple of minutes
previously without the change, I get:

C:\test\activemq-cpp-2.1.3-src\vs2005-build\Debug>vs2005-activemq-example.exe
=====================================================
Starting the example:
-----------------------------------------------------
WARNING: activemq::io::SocketInputStream::read - The connection is broken
        FILE: ..\src\main\activemq\network\SocketInputStream.cpp, LINE: 156
        FILE: ..\src\main\activemq\io\BufferedInputStream.cpp, LINE: 199
        FILE: ..\src\main\activemq\io\BufferedInputStream.cpp, LINE: 83
        FILE: ..\src\main\activemq\connector\stomp\StompCommandReader.cpp,
LINE:
 216
        FILE: ..\src\main\activemq\connector\stomp\StompCommandReader.cpp,
LINE:
 120
        FILE: ..\src\main\activemq\connector\stomp\StompCommandReader.cpp,
LINE:
 71
        FILE: ..\src\main\activemq\transport\IOTransport.cpp, LINE: 175
 - tid: 244
StompConnector::connect - Response not a connected response
        FILE: ..\src\main\activemq\connector\stomp\StompConnector.cpp, LINE:
205

        FILE: ..\src\main\activemq\connector\stomp\StompConnector.cpp, LINE:
236

        FILE: ..\src\main\activemq\connector\stomp\StompConnector.cpp, LINE:
145

        FILE: ..\src\main\activemq\core\ActiveMQConnectionFactory.cpp, LINE:
173

^C
C:\test\activemq-cpp-2.1.3-src\vs2005-build\Debug>

It expectedly hangs at that point since no messages are being sent and I
have to press Ctrl-C then to get control back. Changing the line back and
running it again, it works again.

Am I enabling Stomp correctly? What else should I change please?

-------------------------------------------------------------------------------------------

Here is also the output from a run with the following enabled:
        "&transport.commandTracingEnabled=true"
        "&transport.tcpTracingEnabled=true";

C:\test\activemq-cpp-2.1.3-src\vs2005-build\Debug>vs2005-activemq-example.exe
=====================================================
Starting the example:
-----------------------------------------------------
INFO: *** BEGIN SENDING ONEWAY COMMAND ***
<STOMP-COMMAND class=class
activemq::connector::stomp::commands::ConnectCommand>

Begin Class activemq::util::Properties:
 properties[client-id] = a81f22b5-f744-43ec-8b8e-dfece135a780
End Class activemq::util::Properties:
<STOMP-BODY numBytes=0></STOMP-BODY>
</STOMP-COMMAND>
*** END SENDING ONEWAY COMMAND *** - tid: 4956
INFO: TCP Trace: Reading:
[0000 00ae 0141 6374 6976 654d 5100 0000 0301 0000 009c 0000 0007 0014 5469
6768
 7445 6e63 6f64 696e 6745 6e61 626c 6564 0101 0009 4361 6368 6553 697a 6505
0000
 0400 0011 5463 704e 6f44 656c 6179 456e 6162 6c65 6401 0100 1253 697a 6550
7265
 6669 7844 6973 6162 6c65 6401 0000 1153 7461 636b 5472 6163 6545 6e61 626c
6564
 0101 0015 4d61 7849 6e61 6374 6976 6974 7944 7572 6174 696f 6e06 0000 0000
0000
 7530 000c 4361 6368 6545 6e61 626c 6564 0101 ] len: 178 bytes - tid: 3604
INFO: TCP Trace: Writing:
[434f 4e4e 4543 540a 636c 6965 6e74 2d69 643a 6138 3166 3232 6235 2d66 3734
342d
 3433 6563 2d38 6238 652d 6466 6563 6531 3335 6137 3830 0a0a 000a ] len: 58
byte
s - tid: 4136
INFO: TCP Trace: Reading:
[00] len: 1 bytes - tid: 3604
WARNING: activemq::io::SocketInputStream::read - An established connection
was a
borted by the software in your host machine.

        FILE: ..\src\main\activemq\network\SocketInputStream.cpp, LINE: 167
        FILE:
c:\test\activemq-cpp-2.1.3-src\src\main\activemq/io/FilterInputStr
eam.h, LINE: 117
        FILE: ..\src\main\activemq\io\LoggingInputStream.cpp, LINE: 63
        FILE: ..\src\main\activemq\io\BufferedInputStream.cpp, LINE: 199
        FILE: ..\src\main\activemq\io\BufferedInputStream.cpp, LINE: 83
        FILE: ..\src\main\activemq\connector\stomp\StompCommandReader.cpp,
LINE:
 216
        FILE: ..\src\main\activemq\connector\stomp\StompCommandReader.cpp,
LINE:
 120
        FILE: ..\src\main\activemq\connector\stomp\StompCommandReader.cpp,
LINE:
 71
        FILE: ..\src\main\activemq\transport\IOTransport.cpp, LINE: 175
 - tid: 3604
INFO: *** BEGIN SENDING ONEWAY COMMAND ***
<STOMP-COMMAND class=class
activemq::connector::stomp::commands::DisconnectComma
nd>
Begin Class activemq::util::Properties:
End Class activemq::util::Properties:
<STOMP-BODY numBytes=0></STOMP-BODY>
</STOMP-COMMAND>
*** END SENDING ONEWAY COMMAND *** - tid: 4956
INFO: TCP Trace: Writing:
[4449 5343 4f4e 4e45 4354 0a0a 000a ] len: 14 bytes - tid: 4136
INFO: TCP Trace: Writing:
[4449 5343 4f4e 4e45 4354 0a0a 000a ] len: 14 bytes - tid: 4956
StompConnector::connect - Response not a connected response
        FILE: ..\src\main\activemq\connector\stomp\StompConnector.cpp, LINE:
205

        FILE: ..\src\main\activemq\connector\stomp\StompConnector.cpp, LINE:
236

        FILE: ..\src\main\activemq\connector\stomp\StompConnector.cpp, LINE:
145

        FILE: ..\src\main\activemq\core\ActiveMQConnectionFactory.cpp, LINE:
173

^C
C:\test\activemq-cpp-2.1.3-src\vs2005-build\Debug>

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/cms---problem-using-Stomp-tp15092572s2354p15092572.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message