activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Eric-AWL <eric.vinc...@atosorigin.com>
Subject Re: What are the reasons why synchronous receive() doesn't work ?
Date Mon, 14 Jan 2008 11:10:17 GMT

Yes and all my "send" work perfectly.

My ActiveMQ version is 4.1.0.



rajdavies wrote:
> 
> Have you called start on your connections ?
> 
> On Jan 14, 2008, at 11:02 AM, Eric-AWL wrote:
> 
>>
>> Hi !
>>
>> I'm new with ActiveMQ. I try to make a simple Question/Answer  
>> mechanism on
>> only one server, one ActiveMQ instance, and two client processes.
>>
>> First process
>> 1 client which sends one message on a first queue, and waits with a
>> "second_queue_consumer.receive()" on a second queue
>> 1 connection, 2 different JMS sessions with AUTO_ACKNOWLEDGEMENT
>>
>> Second process
>> 1 server which receives asynchronously (Listener) the message and  
>> sends an
>> answer on the second queue
>> 1 connection, 2 different JMS sessions with AUTO_ACKNOWLEDGEMENT
>>
>> The client is blocked : no message are consumed.
>>
>> With a JMX client, I can see that my answers are enqueued and that I  
>> have a
>> consumer on that second queue.
>>
>> I don't understand ....
>>
>> Thank you for your help.
>> Eric
>> -- 
>> View this message in context:
>> http://www.nabble.com/What-are-the-reasons-why-synchronous-receive%28%29-doesn%27t-work---tp14798865s2354p14798865.html
>> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>>
> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/What-are-the-reasons-why-synchronous-receive%28%29-doesn%27t-work---tp14798865s2354p14799510.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message