activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Albert Strasheim" <full...@gmail.com>
Subject Re: activemq: command not found
Date Wed, 02 Jan 2008 08:00:02 GMT
Hello

If "chmod 755 activemq" worked, your current working directory was probably 
the bin directory.

This would lead me to conclude that "bin/activemq" isn't going to work, 
since you are referring to bin/bin/activemq, which doesn't exist.

Change back to the top level directory before running "bin/activemq".

Hope that helps.

Cheers,

Albert

----- Original Message ----- 
From: "eliassal" <salamlinux@free.fr>
To: <users@activemq.apache.org>
Sent: Tuesday, January 01, 2008 10:45 PM
Subject: activemq: command not found


>
> Hi, I have downloaaded activemq-all-5.0.0, followed instructions found at
> http://activemq.apache.org/getting-started.html#GettingStarted-StartingActiveMQ,
> ran the command
> chmod 755 activemq
> then
> bin/activemq > /tmp/smlog  2>&1 &
>
> I get the folowin message on the command prompt [1] 25663. Checking the
> smlog file, I find
> "bash: activemq: command not found"
>
> I have jdk 1.5 on my fedora 4 box
> Any idea or help would be appreciated. I can not see any troubleshooting
> section on ActiveMQ web site
> Thanks in advance
>
>
> -- 
> View this message in context: 
> http://www.nabble.com/activemq%3A-command-not-found-tp14569917s2354p14569917.html
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
> 


Mime
View raw message