activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Hiram Chirino" <>
Subject Re: Delphi STOMP client does not receive all messages
Date Sat, 15 Dec 2007 18:44:30 GMT
You might want to submit a test case that we can review and try out.

On Dec 15, 2007 8:01 AM, mjustin <> wrote:
> Hello!
> Currently I am developing a Delphi / Free Pascal STOMP client for ActiveMQ.
> Connecting, subscribing, sending and transaction support works very well.
> However, if I send a high number of messages to the client in a short time
> (using the ActiveMQ Web Console for exmple, but I have also tested the STOMP
> client from Codehaus), some of the messages will not appear in the client.
> My STOMP client uses blocking or nonblocking communication, depending on the
> underlying communication library, with the same results.
> In the ActiveMQ Console, the values "Messages Sent" and "Messages Received"
> are equal, so it looks like ActiveMQ has not encountered any problems with
> the message transfer to the client.
> I also tried version 5 and 4.1 of ActiveMQ, with automatic and client-side
> acknowledgement of the messages, with the same results.
> My hope is that there is very simple reason for undelivered messages - maybe
> it is just an operating system issue (Windows XP with all service packs).
> Any help would be very appreciated
> Michael Justin
> --
> View this message in context:
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at



Open Source SOA

View raw message