activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From marlet <...@freenet.de>
Subject Re: Bugs in the REST examples
Date Fri, 21 Dec 2007 15:20:27 GMT


jianxiac wrote:
> 
> Dear all, 
>   I set up the REST/AJAX examples following the instruction: 
> 
> http://activemq.apache.org/web-samples.html
> 
> and ran the simple HTTP GET / POST via regular web browser technology 
> (hyperlinks and HTML forms),  by posting messages with the html form: 
> 
> http://myserver:8080/activemq-web-demo/send.html 
> 
> and receive the posted message with this URL: 
> 
> http://myserver:8080/activemq-web-demo/message/FOO/BAR?timeout=10000&type=queue 
> 
> It works fine if you send one message, then receive one, and so on.
> But if you send 10 messages in a row, then start receiving them, then you
> will only get half of them,  every other one in the 10 messages. 
> 
> The examples were run out of box, with no customization. 
> Can anyone reproduce this and help to identify the issue? 
> 
> Thanks. 
> jianxiac
> 

Hi,

I had the same problem. You'll find a patch on 
http://issues.apache.org/activemq/browse/AMQ-1480 AMQ-1480 .
Or, if you cannot apply the patch, then you can look 
http://p-st.blogspot.com/2007/12/activemq-and-rest.html here .

Bye
marlet

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Bugs-in-the-REST-examples-tp9922207s2354p14457169.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message