activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Hellweek <bwins...@tfutures.com>
Subject Re: ActiveMQ thoughts
Date Wed, 12 Dec 2007 20:29:45 GMT

This is good news.  Please let me know if there is anything I can do.  

I would love to retest this once it has been marked as resolved.  


James.Strachan wrote:
> 
> On 12/12/2007, Hellweek <bwinslow@tfutures.com> wrote:
>>
>> Well my first impression was wrong also.  I was assuming it was an issue
>> with
>> C++ and the broker.  However after extensive testing I am sure it is a
>> problem with interop with C# and C++.  I would hope you dont run into
>> this
>> issue.
>>
>> I did get to testing C# to C# and I let it run full speed for over 3
>> hours
>> sent and received more then 5 Million messages and it performed very
>> well.
>>
>> For me that test was convincing enough to me that I am holding off on my
>> Recomendation document.  I am hoping that this is a fast easy fix.  If it
>> is
>> I think I might just be able to still use ActiveMQ in production.
> 
> Great thanks for letting us know! Hopefully we can get this issue
> licked real soon now...
> 
> -- 
> James
> -------
> http://macstrac.blogspot.com/
> 
> Open Source Integration
> http://open.iona.com
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/ActiveMQ-thoughts-tp14262131s2354p14303228.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message