activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "DJ Daugherty" <ddaug...@gmail.com>
Subject Re: JBoss JMX port problem
Date Thu, 08 Nov 2007 17:55:41 GMT
within the activeMQ directory... the default JMX port will be 1099 unless
you manually change the port to 1199.

within the conf/activemq.xml config file... do a search for
connectorPort=1099

change the '1099' to '1199' and then make sure you uncomment the
<managementContect> section in order to active the feature.  You can verify
the change when you restart activeMQ...  the console output will indicate
'JMX consoles can connect...' and the 1199 port value should be listed.

hope this resolves your issue.

On 11/8/07, Matt Flowers <mflowers@xaware.com> wrote:
>
> I'm running :
> ActiveMQ RA 4.1.1.
> JBoss 4.0.5.
>
> I've got JBoss binding JMX to port 1199. ActiveMQ binds to 1099. I'm
> doing local messaging only within the app server. No clustering or
> remoting or anything like that. I can't have ActiveMQ using 1099 --
> another app needs that port.
>
> I've tried this:
>   <broker useJmx="true" brokerName="brokerX"
> xmlns="http://activemq.org/config/1.0">
>         <managementContext>
>                 <managementContext createConnector="false"
> connectorPort="1199" />
>         </managementContext>
>   ...
>
> But ActiveMQ still binds to 1099 when it starts up.
>
> Anyone know what I'm missing?
>
> Thanks.
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message