activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From rajesha_s <raje...@coreobjects.com>
Subject Re: Using static Transport - messages not reliably reaching consumers on different machines
Date Mon, 12 Nov 2007 05:36:49 GMT

Looks like the problem seems to be with the use of wild cards. This certainly
is a defect and probably needs to be fixed. It took quite sometime to really
identify this issue. For now I am working around by not using wildcards in
the topic names. 
I am hoping that this is fixed in the next release.



rajesha_s wrote:
> 
> I have two brokers configured to use the static transport on two different
> machines. 
> I have producers sending messages on each of the machines sending messages
> to specific topics to the local broker. 
> Also, I have consumers that are configured to recieve messages on each of
> these boxes as follows - 
> 
> Machines - A and B
> Producer on A publishes to two topics as follows
> message1.A and message2.A
> Producer on B publishes to two topics as follows
> message1.B and message2.B
> 
> Consumer on A listens for following topics
> message1.A and message2.* (we want to subscribe to message2 from both the
> machines A and B)
> 
> Consumer on B listens for the following topics
> message1.B and message2.* (we want to subscribe to message2 from both the
> machines A and B)
> 
> The problem I am facing is the message2 does not get delivered
> consistently from the other box. Sometimes it works but sometimes it just
> does not come through
> 
> Environment - 
> Active MQ version 4.1.1
> JDK 1.5/1.6
> 
> the broker configuration is as below 
> <beans>
>   
>   <broker xmlns="http://activemq.org/config/1.0" useJmx="false">
> 
>     <transportConnectors>
>       <transportConnector uri="tcp://localhost:62002"/>
>       
>     </transportConnectors>
>     
>     <networkConnectors>
>           <networkConnector
> uri="static://(tcp://host1:62002,tcp://host2:62002)"/>
>     </networkConnectors>
> 
>   </broker>
>   
> </beans>
> 
> The clients connect using the url tcp://localhost:62002.
> 
> Looking forward for a solution here.
> Thanks in advance.
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Using-static-Transport---messages-not-reliably-reaching-consumers-on-different-machines-tf4653981s2354.html#a13699873
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message