activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rob Davies <rajdav...@gmail.com>
Subject Re: Crashing an AMQ producer in ~12 seconds
Date Thu, 04 Oct 2007 13:02:19 GMT
This is now fixed in the lasted svn - there was a few things needed  
tidying up on the broker side too

thanks,

Rob
On Oct 4, 2007, at 3:26 AM, WHIRLYCOTT wrote:

> Rob, thanks for looking into this.  I'll provide a summary of what  
> I found here for anybody out there doing searches who might run  
> across this issue:
>
> Basically, if you create several (or many) connection objects, you  
> end up with these threads piling up in the background.  I've also  
> experienced this same problem with the connection pool supplied  
> with ActiveMQ.
>
> What I've done for my producers is to only have one connection  
> object per application lifecycle.  This already seems to be working  
> fine for me.  It's not intuitive and, as Rob has confirmed, there's  
> definitely a problem with AMQ that he is still fixing.
>
> Thanks again.
>
> phil.
>
> On Oct 3, 2007, at 3:25 PM, Rob Davies wrote:
>
>> er - kinda fixed - there's another leak just need to plug ...
>> On Oct 2, 2007, at 1:23 PM, WHIRLYCOTT wrote:
>>
>>> On Oct 1, 2007, at 8:27 AM, Rob Davies wrote:
>>>
>>>> I'm going to see if I can reproduce on OS/X
>>>
>>> Any luck?
>>>
>>> phil.
>>>
>>> --
>>>                                    Whirlycott
>>>                                    Philip Jacob
>>>                                    phil@whirlycott.com
>>>                                    http://www.whirlycott.com/phil/
>>>
>>>
>>>
>>
>
>
>
> --
>                                    Whirlycott
>                                    Philip Jacob
>                                    phil@whirlycott.com
>                                    http://www.whirlycott.com/phil/
>
>
>


Mime
View raw message