activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From ttmdev <joe.fernan...@ttmsolutions.com>
Subject Re: zeroconf trouble
Date Wed, 17 Oct 2007 14:11:03 GMT

Hi Suran,

We're also using 5.0 and have not had any success with the "zeroconf:"
scheme. The broker hurls an exception when you try and use "zeroconf:"  

We are instead using the "rendezvous:" scheme for "Zero Configuration".
Here's an example snippet for the broker xml cfg file. 

<transportConnectors>
    <transportConnector 
        name="default" 
        uri="tcp://localhost:61616"
        discoveryUri="rendezvous://group1"
    />
</transportConnectors>

<networkConnectors>
   <networkConnector 
      name="default" 
      uri=" rendezvous://group1"
   />
</networkConnectors>

Hope this helps,
Joe



Suran Jayathilaka wrote:
> 
> James Strachan wrote:
>> On 16/10/2007, ttmdev <joe.fernandez@ttmsolutions.com> wrote:
>>   
>>> Cool.
>>>
>>> What threw me off is that the only reference in the source code to
>>> 'zeroconf' is a link to http://www.zeroconf.org within the
>>> RendezvousDiscoveryAgent, which appears to all be based on JmDNS?
>>>     
>>
>> Yeah, we're using hte JmDNS library for ZeroConf.
>>
>>   
> Many thanks to both James & Joe for your replies.
> 
> I wonder if anyone could provide me with some tips on how to get 
> zeroconf working for the 5.0 SNAPSHOTs. What changes will I need to make 
> to the activemq.xml for activemq to start with zeroconf? Or should I try 
> a programmatic approach?
> 
> Again, I am grateful for any input.
> 
> Suran
> 
> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/zeroconf-trouble-tf4631872s2354.html#a13254522
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message