activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From thomfost <THOMF...@uk.ibm.com>
Subject Re: stomp/activemq error occuring, help!?!
Date Tue, 16 Oct 2007 08:14:53 GMT

I tried the version you used and the error still occurred unfortunately. 
I thought i should mention, the PHP stomp client is being used with SCA for
PHP, im not sure if this changes anything but i forgot to mention it in my
last post.



tabish121 wrote:
> 
> What version of ActiveMQ are you using.  If its a 5.0 snapshot I saw
> this same behavior from one of last weeks snapshots.  I grabbed the Oct
> 10th version an it worked much better for stomp.
> 
> This is the one I grabbed that worked.
> http://people.apache.org/repo/m2-snapshot-repository/org/apache/activemq/apache-activemq/5.0-SNAPSHOT/apache-activemq-5.0-20071010.200250-21.tar.gz
> 
> On Mon, 2007-10-15 at 07:43 -0700, thomfost wrote:
>> Some extra points i would like to make to my previous post.
>> 
>> - After i enabled the debug logging I saw that every time activemq adds a
>> consumer via the stomp client, the log shows these lines (obvioulsy with
>> different time and port number):
>> 2007-10-15 11:29:02,982 [/127.0.0.1:2121] TRACE TcpTransport  - TCP
>> consumer
>> thread starting
>> 2007-10-15 11:29:02,982 [/127.0.0.1:2121] DEBUG TransportConnection -
>> Setting up new connection: /127.0.0.1:2121
>> 
>> However when my error does occur, in readFrame() in the Stomp.php file at
>> the line...
>> 
>> $rc = socket_recv($this->socket,$b,1,0);
>> 
>> ... the code stops executing and i get no response from activemq
>> acknowledging the connection (i.e. the CONNECTED frame). But looking at
>> the
>> activemq log, the following lines still appear which suggest that
>> activemq
>> acknowledged or at least recieved the original CONNECT frame sent by the
>> client:
>> 
>> 007-10-15 11:29:02,982 [/127.0.0.1:2121] TRACE TcpTransport  - TCP
>> consumer
>> thread starting
>> 2007-10-15 11:29:02,982 [/127.0.0.1:2121] DEBUG TransportConnection -
>> Setting up new connection: /127.0.0.1:2121
>> 
>> Any ideas on what is happening?? Is it an error with activemq or the
>> client?
>> What I don't get is why 75% of the time everthing works fine with no
>> errors.
>> Please, any help would be great, its driving me mad!
>> 
>> Cheers.
>> 
>> 
>> 
>> 
>> thomfost wrote:
>> > 
>> > Hi,
>> > 
>> > I am using ActiveMQ with the stomp client for PHP
>> > (https://svn.codehaus.org/stomp/trunk/php/Stomp.php). Now the majority
>> of
>> > the time everything works fine, however every so often, something is
>> > happening which stops the code from executing further. I eventually
>> found
>> > that the error occurs in the Stomp.php file in the readFrame() method
>> at
>> > this line:
>> > 
>> > $rc = socket_recv($this->socket,$b,1,0);
>> > 
>> > Does anyone know why an error occurs here? Could there something going
>> > wrong in ActiveMQ? When the code does work successfully, $rc is 1.
>> > Sorry if this is all a bit vague, but im relatively new to all this and
>> im
>> > not familiar with the ins and outs so if anyone has any help or can
>> shed
>> > some light onto what is happening (or should be happening) then it
>> would
>> > be much appreciated.
>> > 
>> > Many thanks,
>> > Tom
>> > 
>> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/stomp-activemq-error-occuring%2C-help%21-%21-tf4605839s2354.html#a13228625
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message