activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Timothy Bish <tim.b...@sensis.com>
Subject Re: stomp/activemq error occuring, help!?!
Date Mon, 15 Oct 2007 14:50:19 GMT
What version of ActiveMQ are you using.  If its a 5.0 snapshot I saw
this same behavior from one of last weeks snapshots.  I grabbed the Oct
10th version an it worked much better for stomp.

This is the one I grabbed that worked.
http://people.apache.org/repo/m2-snapshot-repository/org/apache/activemq/apache-activemq/5.0-SNAPSHOT/apache-activemq-5.0-20071010.200250-21.tar.gz

On Mon, 2007-10-15 at 07:43 -0700, thomfost wrote:
> Some extra points i would like to make to my previous post.
> 
> - After i enabled the debug logging I saw that every time activemq adds a
> consumer via the stomp client, the log shows these lines (obvioulsy with
> different time and port number):
> 2007-10-15 11:29:02,982 [/127.0.0.1:2121] TRACE TcpTransport  - TCP consumer
> thread starting
> 2007-10-15 11:29:02,982 [/127.0.0.1:2121] DEBUG TransportConnection -
> Setting up new connection: /127.0.0.1:2121
> 
> However when my error does occur, in readFrame() in the Stomp.php file at
> the line...
> 
> $rc = socket_recv($this->socket,$b,1,0);
> 
> ... the code stops executing and i get no response from activemq
> acknowledging the connection (i.e. the CONNECTED frame). But looking at the
> activemq log, the following lines still appear which suggest that activemq
> acknowledged or at least recieved the original CONNECT frame sent by the
> client:
> 
> 007-10-15 11:29:02,982 [/127.0.0.1:2121] TRACE TcpTransport  - TCP consumer
> thread starting
> 2007-10-15 11:29:02,982 [/127.0.0.1:2121] DEBUG TransportConnection -
> Setting up new connection: /127.0.0.1:2121
> 
> Any ideas on what is happening?? Is it an error with activemq or the client?
> What I don't get is why 75% of the time everthing works fine with no errors.
> Please, any help would be great, its driving me mad!
> 
> Cheers.
> 
> 
> 
> 
> thomfost wrote:
> > 
> > Hi,
> > 
> > I am using ActiveMQ with the stomp client for PHP
> > (https://svn.codehaus.org/stomp/trunk/php/Stomp.php). Now the majority of
> > the time everything works fine, however every so often, something is
> > happening which stops the code from executing further. I eventually found
> > that the error occurs in the Stomp.php file in the readFrame() method at
> > this line:
> > 
> > $rc = socket_recv($this->socket,$b,1,0);
> > 
> > Does anyone know why an error occurs here? Could there something going
> > wrong in ActiveMQ? When the code does work successfully, $rc is 1.
> > Sorry if this is all a bit vague, but im relatively new to all this and im
> > not familiar with the ins and outs so if anyone has any help or can shed
> > some light onto what is happening (or should be happening) then it would
> > be much appreciated.
> > 
> > Many thanks,
> > Tom
> > 
> 

Mime
View raw message