activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sean Folster <qmat...@yahoo.com>
Subject Re: brokers in network don't forward messages
Date Wed, 26 Sep 2007 23:36:38 GMT
thanks Joe for the reply, but I'd like to have all consumers that subscribed to the same topic
and connected to the same network of brokers to receive all messages 

ttmdev <joe.fernandez@ttmsolutions.com> wrote:  
The broker prefers to send messages to a consumer that is local relative to
the producer. It does this to avoid the extra network hop incurred when
sending a message to a remote consumer. If you want the consumer on server1
to receive messages, give it a higher priority than the consumer on server2. 

Joe


qmative wrote:
> 
> activemq4.1.1
> 
> a)
> have 2 brokers which connect to each other fine on server1 and server2.
> all of them have this config
> 
> > discoveryUri="multicast://default"/>
> 
> 
> 
> > name="bridge"
> networkTTL="10"
> decreaseNetworkConsumerPriority="false">
> 
> 
> 
> b)on both of these servers I have consumer which connect to brokers
> locally
> 


> 
> c) I then run producer on server3 which connects to broker on server2
> and sends messages
> 
> d) problem: only consumers on server2 receive messages. why consumers on
> server1 don't get messages even though they are connected to a network of
> brokers?
> 
> 
> ---------------------------------
> Got a little couch potato? 
> Check out fun summer activities for kids.
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/brokers-in-network-don%27t-forward-messages-tf4504503s2354.html#a12900161
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.



       
---------------------------------
Need a vacation? Get great deals to amazing places on Yahoo! Travel. 
Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, 8-Bit, 0 bytes)
View raw message