activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From JigarP <jigar.prajap...@gmail.com>
Subject Re: Not getting all my messages in an Ajax client
Date Fri, 21 Sep 2007 04:03:40 GMT

Hi Bob,

    I am also having same issue what you are facing. can you just tell me if
you have got any solution for that.your guideline will highly appreciated.

J


Bob Buffone-2 wrote:
> 
> I have started using Active MQ to build an Ajax application and
> currently running into problems.   When I publish messages from a
> client, other clients don't get the messages including the client that
> sent the message.  
> 
> When a client gets a message it also seems that only one client ever
> gets the messages.
> 
> -------
> 
> I am using ActiveMQ 4.1.1 Tomcat 5.
>  
> Here is the code I am using.
> 
> //code that sends the message
> amq.sendMessage("xmodify", "mymessage");
> 
> //code that creates a listener.
> amq.addListener("mylistener", "xmodify", xModifyListener);
> 
> The application is a simple chat application I have attached the link to
> the application.
> 
> http://www.nabble.com/file/p12161051/activemq.zip
> 
> Loading the JS works fine and there aren't any errors when publishing
> messages. I have used firebug to check the messages and I don't seem to
> be getting any of the messages from the server.
> 
> Is there something I am missing with the configuration (activemq.xml)? I
> use the one that came in the download.
> 
> Thanks for the help in advance.
> 
> Bob (Buffone)
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Not-getting-all-my-messages-in-an-Ajax-client-tf4272774s2354.html#a12810257
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message