activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Albert Strasheim" <full...@gmail.com>
Subject Failed to send to dead letter queue?
Date Mon, 24 Sep 2007 18:24:56 GMT
Hello all

I'm trying to use third party software (GridGain) with ActiveMQ 5.0-SNAPSHOT 
(built from trunk a few minutes ago).

Each time GridGain sends a "discovery" message to a topic, the broker prints 
the following message:

WARN  RegionBroker                   - Failed to send ActiveMQObjectMessage 
{commandId = 11, responseRequired = false, messageId = 
ID:lunglet-1808-1190658096828-0:1:3:1:1, originalDestination = null, 
originalTransactionId = null, producerId = 
ID:lunglet-1808-1190658096828-0:1:3:1, destination = 
topic://gridgain.discovery, transactionId = null, expiration = 
1190658117359, timestamp = 1190658107359, arrival = 0, brokerInTime = 
1190658244167, brokerOutTime = 0, correlationId = null, replyTo = null, 
persistent = false, type = null, priority = 4, groupID = null, groupSequence 
= 0, targetConsumerId = null, compressed = false, userID = null, content = 
org.apache.activemq.util.ByteSequence@17a4989, marshalledProperties = null, 
dataStructure = null, redeliveryCounter = 0, size = 0, properties = null, 
readOnlyProperties = false, readOnlyBody = false, droppable = false} to dead 
letter queue

What is RegionBroker trying to do here? Is GridGain doing something wrong?

Thanks for any help.

Cheers,

Albert 


Mime
View raw message