activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From corcorda <dave.corco...@gmail.com>
Subject Re: Problems running Web Console
Date Fri, 31 Aug 2007 10:47:45 GMT

I'm having the similar problem. I'm sure it's just something stupid I'm
doing.

I'm running the amq server. I can connect to it with JConsole, create queues
etc but I can't connect to it through the web interface.

The process only has 3 ports open:
lsof -p `pgrep -f ".*activemq.*"` | grep -i tcp
java      31771       dave    5u     IPv6            4979549                
TCP *:42717 (LISTEN)
java      31771       dave    8u     IPv6            4979551                
TCP *:rmiregistry (LISTEN)
java      31771       dave   11u     IPv6            4979556                
TCP *:61616 (LISTEN)

The startup output shows this too.

The code is version 4.1.1 and I just did the binary download.

Any suggestions would be great.


anish pathadan wrote:
> 
> You just need to start your amq server .Web console is integrated to amq.
> After the startup you can access the web console using the following url:-
> http://localhost:8161/admin/
> 
> Thanks,
> Anish Pathadan
> 
> On 8/23/07, ferry97 <vri_97@yahoo.com> wrote:
>>
>>
>> How to run a web console ?
>> I check the website http://activemq.apache.org/web-console.html, and
>> click
>> running a broker, but it goes to blank page. I'm running ActiveMQ 5.
>> Please help.
>> Thanks
>> --
>> View this message in context:
>> http://www.nabble.com/Problems-running-Web-Console-tf1809852s2354.html#a12291194
>> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>>
>>
> 
> 
> -- 
> Best Regards,
> Anish Pathadan
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Problems-running-Web-Console-tf1809852s2354.html#a12424277
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message