activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rob Davies <rajdav...@gmail.com>
Subject Re: kaha store corrupted ? 100% CPU on ActiveMQ restart
Date Fri, 20 Jul 2007 13:05:40 GMT
that is correct - there is a dependency on 1.5 I'm afraid
On Jul 20, 2007, at 2:01 PM, smo wrote:

>
> It seems activemq 5.0 clients must use JDK 1.5 (but we are using  
> 1.4), am I
> wrong ?
>
>
>
> rajdavies wrote:
>>
>> you really need to move up to the latest snapshot of 5.0 - or don't
>> use Kaha
>>
>> cheers,
>>
>> Rob
>>
>> On Jul 20, 2007, at 8:57 AM, smo wrote:
>>
>>>
>>> I don't think there is recovery (I joined the activemq.xml :
>>> http://www.nabble.com/file/p11703785/activemq.xml activemq.xml  )
>>> The log level is this one : log4j.rootLogger=DEBUG, out, stdout (as
>>> recommanded in the log4j.properties for activeMQ team debugging ;) )
>>> I'm using ActiveMQ 4.1.0-incubator.
>>> Deleting the index-* files ActiveMQ restarts normally but I don't
>>> understand
>>> how this files get corrupted. We are using activeMQ on 8 different
>>> servers
>>> and they randomly get corrupted whitout any obvious reason that's a
>>> big
>>> problem for us.
>>>
>>>
>>> Tom Samplonius-2 wrote:
>>>>
>>>>
>>>> ----- "smo" <SMOREAU@micropole-univers.com> wrote:
>>>>> Hi!
>>>>> I am facing a problem on restarting ActiveMQ.
>>>>> The CPU is at 100% and ActiveMQ is not available. The console
>>>>> hangs on
>>>>> this
>>>>> line :
>>>>> INFO  KahaStore                      - Kaha Store using data
>>>>> directory
>>>>> c:\ActiveMQ\activemq-data\kaha.db
>>>>> Here are the logs :
>>>>> http://www.nabble.com/file/p11691575/activeMQlog.txt  
>>>>> activeMQlog.txt
>>>>>
>>>>> Does somebody know what's happening??
>>>>
>>>>
>>>>   Are you sure Kaha is not doing a recovery?  Depending on the
>>>> speed of
>>>> your machine, a recovery could take 40 minutes.
>>>>
>>>>   You log does not indicate a recovery is running, but I don't
>>>> recognize
>>>> the log level you are using.
>>>>
>>>>   You can also try to delete the index files.  They will rebuilt on
>>>> startup.  I've never tried this, but was told to try it by one  
>>>> of the
>>>> developers because I was hitting the "data--1" bug.
>>>>
>>>>   Also, what version of ActiveMQ?  Kaha has known bugs in 4.1.1.
>>>>
>>>>
>>>> Tom
>>>>
>>>>
>>>
>>> -- 
>>> View this message in context: http://www.nabble.com/kaha-store-
>>> corrupted---100--CPU-on-ActiveMQ-restart- 
>>> tf4111854s2354.html#a11703785
>>> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>>>
>>
>>
>>
>
> -- 
> View this message in context: http://www.nabble.com/kaha-store- 
> corrupted---100--CPU-on-ActiveMQ-restart-tf4111854s2354.html#a11707747
> Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
>


Mime
View raw message