activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Kit Plummer <christopher_plum...@raytheon.com>
Subject Re: network of broker: message does not forward between brokers and to consumer
Date Thu, 12 Jul 2007 16:55:37 GMT

One thing I can suggest is to turn up the logging level on ActiveMQ. 
Then, you'll see DemandForwardingBridge (connection) messages at the 
normal console.  If you see this then your "links" are good.

Something else to look at are policies on the destinations.



hh_meta wrote:
> how to ensure NoB links are made? the logs from brokers do have something
> about "waking up reconnect task", "adding new broker ...", does that mean
> the network has been formed correctly?
> Or, do I get an error when the broker is not added to the network?
> 
> 
> Kit Plummer wrote:
>> I believe this has to do with the timing of the consumer connection and 
>> the network creation.  You'll need to ensure that the consumer connects 
>> after the NoB links are made.
>>
>> hh_meta wrote:
>>> broker A, broker B forms a network of brokers. remote consumer connects
>>> to
>>> the network using multicast discovery, it could connect to any of the
>>> brokers in the network, let's say broker B. each broker has a producer.
>>> when message sends out via broker B, it sends to consumer right away.
>>> when
>>> message sends out broker A, it does not forward to broker B as expected,
>>> log
>>> says "No subscriptions registered, will not dispatch message at this
>>> time"
>>>
>>> this does not happen alwasys though. broker network TTL set to 100,
>>> dynamicOnly is false, conduitSubscription is false.
>>
> 

Mime
View raw message