activemq-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From eta <e...@ultracode.com>
Subject Messages getting "stuck" in network of brokers configuration, Kaha.
Date Mon, 30 Jul 2007 22:37:29 GMT

As I posted earlier, I have a two-broker network-of-brokers configuration. 
Both brokers are configured for Kaha.  I just tried a test where I dumped
10K small persistent messages in quick succession onto a queue.  The
consumers are just reading and throwing away the messages.  All clients are
using Jencks.  

The 10K messages seems to have done some kind of harm to the brokers.  After
the 1st batch of messages, using JManage I looked at the various counters on
one of the brokers and the QueueSize counter was unchanging at -3.  After
running the producer again (another 10k messages) the QueueSize went
positive, but it took a restart of all clients to get message reception
going again - all consumers had stopped prior to this.

I decided to start restart both brokers & all clients.  After doing so, I'm
now looking at my QueueSize in broker #1 and it's showing -1000 messages!

I haven't done anything particularly strange here, or at least I don't think
so anyway.

Is Kaha stable in 5.0?  Should I use JDBC instead?  What about the stability
of broker networks?

Eric
-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Messages-getting-%22stuck%22-in-network-of-brokers-configuration%2C-Kaha.-tf4179659s2354.html#a11885457
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message